
Diner vanaf 17:00 uur
Desembrood met olijfolie en roomboter
6,5
Gemarineerde Gordal olijven
5,5
***
Jamon Duroc 80gr.
12
3 Zeeuwse creuses met citroen en sjalot
12
Gamba’s Pil Pil met brood
15
Brioche met Paling en crème Fraiche (3)
14
Brioche met steak tartaar en oude kaas (3)
14
***
PLATEAU CHARCUTERIE EN KAAS
FLES HUISWIJN – FLES WATER
Domaine Castelnau ‘la Croix’
–
Estandon Héritage Provence rosé
–
Bosco del Grillo Sangiovese
59,5
***
Voorgerechten
Tonijntartaar op aziatische wijze met avocado en radijs
16
Handgesneden steak tartaar met kwartel-ei en toast
15
Brioche met paddestoelen, gebrande noten, beurre noisette en truffel-roomsaus
13
Romige kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes
13
Garnalenkroketten met saffraan-mayonaise en gefrituurde peterselie
14
Hoofdgerechten
Hêreford Entrecote met groentegarnituur en groene pepersaus
29
Boneless Iberico ribs met hoisin, pinda’s en groenten
24
Rundersukade met knoflook-aardappelmousseline, rode kool en eigen jus
24
Kabeljauwfilet met geglaceerde groentes, crème van sjalot en beurre blanc
25
Aardappelmousseline met gepocheerd ei, gegrilde groene asperges en gebrande noten
22
Linguine met tomaatsoorten, gekonfijte knoflook en Parmezaan | 19
Met Gamba’s +5
Sides 6
Pommes frites
Little gem met boekweit en Parmezaan
Desserts
Affogato met Pistache en dulce de leche
9
Flensje met appel, rozijnen, vanille-ijs en Crème Anglaise
10
Selectie kazen met garnituur
15
Espresso martini
13
Wisselend 2/3-gangen menu
Salade met gegrilde groenten, gebrande noten en balsamico
~
Zeebaarsfilet met zwarte tagliatelle, zeekraal en saus van kreeft
~
Dame Blanche
2 gangen | 27
3 gangen | 35
